Inloggen op de website

Veel informatie is te vinden in het afgeschermde deel van de Website. Als je toegang wilt tot de specifieke pagina's voor de leden dien je eerst in te loggen.


Als je nog geen wachtwoord hebt dan kun je dit hier ook opvragen. Je doet dit door onderstaand op de optie 'Nieuw wachtwoord aanvragen'  te klikken en op het vervolgscherm je loginnaam op te geven.


Via de email ontvang je dan de gegevens waarmee je kunt inloggen. Heb je geen email neem dan contact op met de Ledenadministratie. Staat je email niet goed in onze administratie geregistreerd dan graag ook via de Ledenadministratie het correcte mailadres doorgeven. 


Nieuws

-- Geen vermeldingen --

Activiteiten

Alle sportieve activiteiten die door het jaar voor en door onze leden worden georganiseerd


2.ORANGE Bergvliet clubsponsor

Vanaf 2015 is 2.Orange B.V. de nieuwe clubsponsor.

2.Orange is een onafhankelijke leverancier op het vlak van visuele- en audiovisuele communicatie- en presentatiemiddelen van A tot Z. Denkt u aan narrowcasting (planbare informatiemonitoren), vergaderruimte inrichting, spraaksystemen, videoconferencing- en streaming oplossingen en domotica invulling.

Door middel van de juiste combinatie van advies, producten, installatie en service beogen de ervaren adviseurs vanuit het kantoor te Moordrecht een lange termijn en een one-stop-shop samenwerking te bewerkstelligen.

De organisatie richt zich op het MKB en MKB+. 2.Orange bedient heel Nederland en daarbuiten vanuit het hoofdkantoor in Moordrecht (Gouwepark) waar tevens het kenniscentrum en de hypermoderne showroom is gevestigd.

De missie van 2.Orange is groot te worden door ‘klein’ te blijven. Het streven is om altijd eerste klas dienstverlening op maat te leveren. Dat realiseren zij door een gedegen inventarisatie bij de opdrachtgevers te koppelen aan onze partners die inspelen op de klantbehoeften van vandaag.

Voor meer informatie kunt u kijken op 2.Orange of bellen naar 010-8200306.Ogenblik a.u.b. ...