Vriend van Bergvliet

Na de mooie goede doelen van de afgelopen jaren die we met de vrienden van Bergvliet hebben gesteund is ook dit jaar weer de aanmelding om je als “Vriend van Bergvliet” op te geven gestart

De goede doelen van de afgelopen jaren

2011 De loungset bij baan 3
2012 Bijdrage aan de schilderwerkzaamheden van ons clubgebouw
2013 Bijdrage aan de renovatie werkzaamheden van de toiletgroepen
2014 een bijdrage aan de vernieuwde speeltuin
2015 een bijdrage aan het nieuwe koffieapparaat

Wat gaat het goede doel van de vrienden van Bergvliet 2016 worden?

Als je Bergvliet een warm hart toedraagt en mee wilt beslissen naar welk goed doel binnen Bergvliet de VRIENDEN VAN BERGVLIET – inleg dit jaar gaat, meldt je dan aan met onderstaand formulier.


Je bijdrage van € 25,- kun je overmaken op ons bankrekeningnummer
(IBAN: NL24RABO0118592696) onder vermelding van Vriend van Bergvliet.

Het enige wat je krijgt is een dank je wel en je naam op de tennisbal !

Je moet zijn ingelogd om deze functie te kunnen gebruiken


Nieuws

28-05-2018

Najaarscompetitie

De KNLTB heeft de speeldata en mogelijkheden voor de najaarscompetitie bekend gemaakt. Inschrijven is weer mogelijk en kan tot 23 juni. Alle informatie vind je op deze pagina.

23-05-2018

Parkcompetitie nadert ontknoping

Na de zesde speeldag maken Robin Harkema en Frarie van Vliet grote kans op de eindoverwinning. Maar er zijn een aantal gevaarlijke achtervolgers.

Bij de dames strijden Bea Snel en Marloes Boere om de overwinning. Ook hier zijn er gevaarlijke outsiders.

De stand na de zesde speelronde.

17-05-2018

Stand parkcompetitie na 5 speelronden

Nog twee speeldagen en dan zit de parkcompetitie er weer op. Over de winnaars valt nog weinig te zeggen. Zowel bij de dames als bij de heren zijn er nog volop kanshebbers. De volledige lijst vindt u hier.

06-05-2018

Tussenstand parkcompetitie

Komende woensdag is het vrijspelen, trainen, recreatief tennissen want de parkcompetitie ligt voor één week stil i.v.m. de meivakantie. De tussenstand is uiteraard te raadplegen op deze pagina. Vanaf woensdag 16 mei gaan we weer verder.

Activiteiten

Alle sportieve activiteiten die door het jaar voor en door onze leden worden georganiseerd


2.ORANGE Bergvliet clubsponsor

Vanaf 2015 is 2.Orange B.V. de nieuwe clubsponsor.

2.Orange is een onafhankelijke leverancier op het vlak van visuele- en audiovisuele communicatie- en presentatiemiddelen van A tot Z. Denkt u aan narrowcasting (planbare informatiemonitoren), vergaderruimte inrichting, spraaksystemen, videoconferencing- en streaming oplossingen en domotica invulling.

Door middel van de juiste combinatie van advies, producten, installatie en service beogen de ervaren adviseurs vanuit het kantoor te Moordrecht een lange termijn en een one-stop-shop samenwerking te bewerkstelligen.

De organisatie richt zich op het MKB en MKB+. 2.Orange bedient heel Nederland en daarbuiten vanuit het hoofdkantoor in Moordrecht (Gouwepark) waar tevens het kenniscentrum en de hypermoderne showroom is gevestigd.

De missie van 2.Orange is groot te worden door ‘klein’ te blijven. Het streven is om altijd eerste klas dienstverlening op maat te leveren. Dat realiseren zij door een gedegen inventarisatie bij de opdrachtgevers te koppelen aan onze partners die inspelen op de klantbehoeften van vandaag.

Voor meer informatie kunt u kijken op 2.Orange of bellen naar 010-8200306.Ogenblik a.u.b. ...