Ondernemingen en HLTC Bergvliet met elkaar verbonden door Tennis.
Als Vereniging zijn wij onze sponsoren zeer erkentelijk.
Zij maken het onder andere mogelijk om onze grotere evenementen zoals het Open Toernooi (2.Orange) en het 40+Toernooi (Asbest Assist) extra luister bij te zetten. Daarnaast stellen ze ons in staat het park en het clubgebouw op orde te brengen en te houden.

Graag brengen we de bedrijven die ons vaak al jaren financieel ondersteunen onder de aandacht. Zij maken het niet alleen mede mogelijk dat we als vereniging jaar in jaar uit met plezier van ons park gebruik kunnen maken maar geven door hun ondersteuning aan onze vereniging ook blijk van hun maatschappelijke betrokkenheid.
Naast de roterende vermelding van de sponsors op de homepage van onze website bestaat ook de mogelijkheid om als bedrijf een van de veelbekeken overige pagina’s te sponsoren met een permanent logo. Bedrijven die hier interesse voor hebben nodigen we graag uit contact op te nemen met onze sponsorcommissie.


Nieuws

-- Geen vermeldingen --

Activiteiten

Alle sportieve activiteiten die door het jaar voor en door onze leden worden georganiseerd


2.ORANGE Bergvliet clubsponsor

Vanaf 2015 is 2.Orange B.V. de nieuwe clubsponsor.

2.Orange is een onafhankelijke leverancier op het vlak van visuele- en audiovisuele communicatie- en presentatiemiddelen van A tot Z. Denkt u aan narrowcasting (planbare informatiemonitoren), vergaderruimte inrichting, spraaksystemen, videoconferencing- en streaming oplossingen en domotica invulling.

Door middel van de juiste combinatie van advies, producten, installatie en service beogen de ervaren adviseurs vanuit het kantoor te Moordrecht een lange termijn en een one-stop-shop samenwerking te bewerkstelligen.

De organisatie richt zich op het MKB en MKB+. 2.Orange bedient heel Nederland en daarbuiten vanuit het hoofdkantoor in Moordrecht (Gouwepark) waar tevens het kenniscentrum en de hypermoderne showroom is gevestigd.

De missie van 2.Orange is groot te worden door ‘klein’ te blijven. Het streven is om altijd eerste klas dienstverlening op maat te leveren. Dat realiseren zij door een gedegen inventarisatie bij de opdrachtgevers te koppelen aan onze partners die inspelen op de klantbehoeften van vandaag.

Voor meer informatie kunt u kijken op 2.Orange of bellen naar 010-8200306.Ogenblik a.u.b. ...