Najaarscompetitie

Als het bijna einde van de voorjaarscompetitie wordt bereikt en de kampioenen binnen druppelen, de open toernooien voor de deur staan, dan komt de KNLTB alweer met de data en de speelmogelijkheden voor de najaarscompetitie.

Hopelijk heeft de KNLTB ook dit jaar zoveel mogelijk rekening gehouden met reisafstanden. Daarnaast streeft de KNLTB naar een optimaal evenwicht tussen het aantal ploegen dat per speeldag uit dan wel thuis speelt. Een aantal ploegen zal mogelijk in een andere klasse worden ingedeeld dan waarvoor ze oorspronkelijk waren ingeschreven. Dit kan komen doordat de KNLTB klassen noodgedwongen zal moeten samenvoegen of omdat er sprake is van extreem lange reisafstanden. In dat laatste geval wordt ervoor gekozen een team in een hogere of lagere klasse in te delen.

Inschrijven gaat eenvoudig: Stuur een email naar de competitie-leidster Wilma de Jong met de namen van je teamleden en welke speelmogelijkheid je wil spelen. Aanmelden kan tot 23 juni.

SpeeldataSpeelmogelijkheden

Speeldag Team Leeftijd   Wedstrijden  
           
Zaterdagochtend Gemengd dubbel 17+   DE / HE / DD / HD / GD  
  Gemengd dubbel 17+   DD / HD / 2x GD  
  Heren 17+   4x HE / 2x HD  
  Heren 17+   2x HE / 3x HD  
  Heren Dubbel 17+   4x HD  
  Dames 17+   4 x DE / 2x DD  
  Dames  17+   2x DE / 3x DD  
  Dames 17+   4x DD  
           
Zondagochtend Heren  geen leeftijds-beperking   4x HE / 2x HD  
Zondagochtend Heren  35+   4x HE / 2x HD  
Zondagochtend Dames  geen leeftijds-beperking   4x DE / 2x DD  
Zondag Dames  35+   2x DE / 3x DD  
Zondag  Gemengd geen leeftijds-beperking   DE / HE / DD / HD / GD  
           
Vrijdagavond Gemend dubbel 17+   DD / HD / 2x GD  
  Gemend dubbel 35+   DD / HD / 2x GD  
  Heren Dubbel 17+   4x HD  
  Heren Dubbel 35+   4x HD  
  Dames Dubbel 17+   4x DD  
  Dames Dubbel 35+   4 x DD  Nieuws

-- Geen vermeldingen --

Activiteiten

Alle sportieve activiteiten die door het jaar voor en door onze leden worden georganiseerd


2.ORANGE Bergvliet clubsponsor

Vanaf 2015 is 2.Orange B.V. de nieuwe clubsponsor.

2.Orange is een onafhankelijke leverancier op het vlak van visuele- en audiovisuele communicatie- en presentatiemiddelen van A tot Z. Denkt u aan narrowcasting (planbare informatiemonitoren), vergaderruimte inrichting, spraaksystemen, videoconferencing- en streaming oplossingen en domotica invulling.

Door middel van de juiste combinatie van advies, producten, installatie en service beogen de ervaren adviseurs vanuit het kantoor te Moordrecht een lange termijn en een one-stop-shop samenwerking te bewerkstelligen.

De organisatie richt zich op het MKB en MKB+. 2.Orange bedient heel Nederland en daarbuiten vanuit het hoofdkantoor in Moordrecht (Gouwepark) waar tevens het kenniscentrum en de hypermoderne showroom is gevestigd.

De missie van 2.Orange is groot te worden door ‘klein’ te blijven. Het streven is om altijd eerste klas dienstverlening op maat te leveren. Dat realiseren zij door een gedegen inventarisatie bij de opdrachtgevers te koppelen aan onze partners die inspelen op de klantbehoeften van vandaag.

Voor meer informatie kunt u kijken op 2.Orange of bellen naar 010-8200306.Ogenblik a.u.b. ...