Tennislessen bij Bergvliet

Vanaf seizoen 2016 verzorgt Tennis4U de tennistrainingen bij HLTC Bergvliet.
Indien u geïnteresseerd bent in lessen van ons en u bent al lid, dan kunt u zich opgeven voor lessen door het inschrijfformulier in te vullen en te versturen.

Indien u nog geen lid bent van de vereniging HLTC Bergvliet, dan dient u eerst lid te worden van onze vereniging. U kunt zich hier aanmelden als nieuw lid van Tennisvereniging HLTC Bergvliet.

Tennis4U

 

Componistenlaan 174 
2807 HE Gouda
Telefoon mobiel: 0654601881 
E-mail: info@tennis4u.nl


Nieuws

-- Geen vermeldingen --

Activiteiten

Alle sportieve activiteiten die door het jaar voor en door onze leden worden georganiseerd


2.ORANGE Bergvliet clubsponsor

Vanaf 2015 is 2.Orange B.V. de nieuwe clubsponsor.

2.Orange is een onafhankelijke leverancier op het vlak van visuele- en audiovisuele communicatie- en presentatiemiddelen van A tot Z. Denkt u aan narrowcasting (planbare informatiemonitoren), vergaderruimte inrichting, spraaksystemen, videoconferencing- en streaming oplossingen en domotica invulling.

Door middel van de juiste combinatie van advies, producten, installatie en service beogen de ervaren adviseurs vanuit het kantoor te Moordrecht een lange termijn en een one-stop-shop samenwerking te bewerkstelligen.

De organisatie richt zich op het MKB en MKB+. 2.Orange bedient heel Nederland en daarbuiten vanuit het hoofdkantoor in Moordrecht (Gouwepark) waar tevens het kenniscentrum en de hypermoderne showroom is gevestigd.

De missie van 2.Orange is groot te worden door ‘klein’ te blijven. Het streven is om altijd eerste klas dienstverlening op maat te leveren. Dat realiseren zij door een gedegen inventarisatie bij de opdrachtgevers te koppelen aan onze partners die inspelen op de klantbehoeften van vandaag.

Voor meer informatie kunt u kijken op 2.Orange of bellen naar 010-8200306.Ogenblik a.u.b. ...