Tennislessen bij Bergvliet

 

Vanaf seizoen 2016 verzorgt Tennis4U de tennistrainingen bij HLTC Bergvliet.
Indien u geïnteresseerd bent in lessen van ons en u bent al lid, dan kunt u zich opgeven voor lessen door het inschrijfformulier in te vullen en te versturen.

Indien u nog geen lid bent van de vereniging HLTC Bergvliet, dan dient u eerst lid te worden van onze vereniging. U kunt zich hier aanmelden als nieuw lid van Tennisvereniging HLTC Bergvliet.

Tennis4U

 

Componistenlaan 174 
2807 HE Gouda
Telefoon mobiel: 0654601881 
E-mail: info@tennis4u.nl


Nieuws

24-04-2018

Activiteitenkalender

De jeugdcommissie heeft de activiteitenkalender voor het zomerseizoen van 2018 gepubliceerd. Een greep uit de activiteiten: 25 april zijn de koningsspelen in samenwerking met de scholen in Haastrecht, 29+30 Clubkampioenschappen en het weekend van 7+8 september het traditionele tentenkamp.

Een totaaloverzicht van het programma vindt je op deze pagina

 

Jeugd

Ook voor de jeugd biedt HLTC Bergvliet heel veel tennisplezier. Aarzel niet en wordt lid.

Activiteiten

Gedurende het hele tennisseizoen worden er door de Jeugdcommissie activiteiten georganiseerd.

Tenniskids

Tennis voor de allerjongsten een prima combinatie. Lees verder over het TennisKids programma.


2ORANGE Bergvliet clubsponsor

Vanaf 2015 is 2.Orange B.V. de nieuwe clubsponsor.

2.Orange is een onafhankelijke leverancier op het vlak van visuele- en audiovisuele communicatie- en presentatiemiddelen van A tot Z. Denkt u aan narrowcasting (planbare informatiemonitoren), vergaderruimte inrichting, spraaksystemen, videoconferencing- en streaming oplossingen en domotica invulling.

Door middel van de juiste combinatie van advies, producten, installatie en service beogen de ervaren adviseurs vanuit het kantoor te Moordrecht een lange termijn en een one-stop-shop samenwerking te bewerkstelligen.

De organisatie richt zich op het MKB en MKB+. 2.Orange bedient heel Nederland en daarbuiten vanuit het hoofdkantoor in Moordrecht (Gouwepark) waar tevens het kenniscentrum en de hypermoderne showroom is gevestigd.

De missie van 2.Orange is groot te worden door ‘klein’ te blijven. Het streven is om altijd eerste klas dienstverlening op maat te leveren. Dat realiseren zij door een gedegen inventarisatie bij de opdrachtgevers te koppelen aan onze partners die inspelen op de klantbehoeften van vandaag.

Voor meer informatie kunt u kijken op 2.Orange of bellen naar 010-8200306.

Vrienden van BergvlietOgenblik a.u.b. ...