Tentenkamp

Tentenkamp

 

Vrijdag 8 en zaterdag 9 september 2017

Tentenkamp is het jaarlijkse logeerpartijtje op het tennispark voor de jeugdleden. Er wordt gezamenlijk gegeten ’s avonds zodat de kids niet op een lege maag de spelletjes hoeven spelen.
Denk hierbij aan korte partijtjes onderling en het welbekende en altijd populaire familiespel (jongens tegen de meisjes).Vervolgens wordt er rond een uurtje of 10 het kampvuur aangestoken. 
Het perfect moment voor de kinderen om even bij te komen en rustig marshmallows te roosteren.
Langzaam maar zeker trekt de een na de ander zich terug in de tent, om na zo’n drukke en gezellige dag toch wat uurtjes te slapen. Uiteraard wordt er eerst nog uitbundig gekletst in elke tent waar nooit iemand alleen slaapt. De volgende ochtend wordt een ontbijtje klaargezet voor de kinderen zodat ze daarna nog enkele spelletjes
en het familiespel kunnen spelen. En dan is het zo ver om de tenten af te bouwen en na een heel gezellig tentenkamp weer naar huis te gaan. 

 

Opgeven kan via deze site of stuur een mail naar jeugdcommissie@bergvliet.nl

Deelname 5 euro contant. Betalen op de dag zelf.
 

 


Nieuws

24-04-2018

Activiteitenkalender

De jeugdcommissie heeft de activiteitenkalender voor het zomerseizoen van 2018 gepubliceerd. Een greep uit de activiteiten: 25 april zijn de koningsspelen in samenwerking met de scholen in Haastrecht, 29+30 Clubkampioenschappen en het weekend van 7+8 september het traditionele tentenkamp.

Een totaaloverzicht van het programma vindt je op deze pagina

 

Jeugd

Ook voor de jeugd biedt HLTC Bergvliet heel veel tennisplezier. Aarzel niet en wordt lid.

Activiteiten

Gedurende het hele tennisseizoen worden er door de Jeugdcommissie activiteiten georganiseerd.

Tenniskids

Tennis voor de allerjongsten een prima combinatie. Lees verder over het TennisKids programma.


2ORANGE Bergvliet clubsponsor

Vanaf 2015 is 2.Orange B.V. de nieuwe clubsponsor.

2.Orange is een onafhankelijke leverancier op het vlak van visuele- en audiovisuele communicatie- en presentatiemiddelen van A tot Z. Denkt u aan narrowcasting (planbare informatiemonitoren), vergaderruimte inrichting, spraaksystemen, videoconferencing- en streaming oplossingen en domotica invulling.

Door middel van de juiste combinatie van advies, producten, installatie en service beogen de ervaren adviseurs vanuit het kantoor te Moordrecht een lange termijn en een one-stop-shop samenwerking te bewerkstelligen.

De organisatie richt zich op het MKB en MKB+. 2.Orange bedient heel Nederland en daarbuiten vanuit het hoofdkantoor in Moordrecht (Gouwepark) waar tevens het kenniscentrum en de hypermoderne showroom is gevestigd.

De missie van 2.Orange is groot te worden door ‘klein’ te blijven. Het streven is om altijd eerste klas dienstverlening op maat te leveren. Dat realiseren zij door een gedegen inventarisatie bij de opdrachtgevers te koppelen aan onze partners die inspelen op de klantbehoeften van vandaag.

Voor meer informatie kunt u kijken op 2.Orange of bellen naar 010-8200306.

Vrienden van BergvlietOgenblik a.u.b. ...