REGELS VOOR DE NAJAARSCOMPETITIE 2014

 1. Ieder lid van Bergvliet die competitie wil spelen in 2014 moet een inschrijfformulier invullen dat je op deze website kunt vinden. Opgave per telefoon, fax, e-mail of sms zijn niet geldig.

 2. Voorkeur voor een team kun je vermelden onder “opmerkingen”. Je spreekt alleen een voorkeur uit. Uiteindelijk bepaalt de TTC de samenstelling van de teams.

 3. Kampioen geworden in 2013 betekent niet dat dit team in 2014 automatisch weer in die samenstelling wordt ingedeeld. (zie lid 2).

 4. Te late inschrijvingen worden alleen gehonoreerd als er nog een plaats vrij is.

 5. Een nieuw team, dat zich tijdig heeft ingeschreven, heeft altijd voorrang op een bestaand team dat zich niet tijdig heeft aangemeld.

 6. Bij overinschrijving is de volgorde van binnenkomst bepalend.

 7. De begindatum van de competitie is op donderdag 11 september, vrijdag 12 september, zaterdag 13 september en zondag 14 september. De precieze data kun je vinden op de website van Bergvliet of op de site van de KNLTB: www.knltb.nl, onder competitie. De KNLTB Najaarscompetitie 2014 komt in de plaats van alle bestaande najaars- /herfstcompetities die voorgaande jaren al in een aantal regio’s/districten werden aangeboden. De nieuwe najaarcompetitie is een landelijke competitie, maar bij de indeling is het streven om ploegen zoveel mogelijk op regionaal/districtsniveau tegen elkaar te laten uitkomen.

 8. Om in de competitie ook daadwerkelijk te mogen uitkomen is het vereist dat de contributie voor dit seizoen is betaald. Bovendien moet je in het bezit zijn van een geldige spelerspas met pasfoto.

 9. Inschrijving is mogelijk voor de volgende competitiesoorten:
  1. Zaterdag (aanvang tussen 10.00 en 14.00 uur): gemengd 17+, gemengd dubbel 17+, gemengd dubbel 35+, heren 17+, heren dubbel 17+, heren dubbel 35+, dames 17+, dames dubbel 17+, dames dubbel 35+.
  2. Zondag (aanvang tussen 10.00 en 14.00 uur): gemengd zonder leeftijdsbeperking (DE, HE, DD, HD, GD), heren zonder leeftijdsbeperking (HE 4x, HD 2x), dames zonder leeftijdsbeperking, gemengd 11 t/m 14, gemengd 11 t/m 17, jongens 11 t/m 14, jongens 11 t/m 17, meisjes 11 t/m 14, meisjes 11 t/m 17.
  3. Donderdagmorgen (aanvang 10.00 uur): dames dubbel 17+.
  4. Donderdagavond (aanvang 19.00 uur): gemengd dubbel 17+; heren dubbel 17+, dames dubbel 17+.
  5. Vrijdagmiddag (aanvang 13.00 uur): gemengd dubbel 50+; heren dubbel 50+, dames dubbel 50+.
  6. Vrijdagavond (aanvang 19.00 uur): gemengd dubbel 17+, gemengd dubbel 35+; heren dubbel 17+, heren dubbel 35+, dames dubbel 17+, dames dubbel 35+.

 10. De competitie wordt over het algemeen gespeeld in afdelingen van acht ploegen, waarin een halve competitie wordt gespeeld.

 11. Inschrijfgeld voor de competitie wordt door de captain voldaan op de captainsavond (€ 90). De datum voor de captainsavond is begin september. De captains worden voor deze avond per e-mail uitgenodigd.

 12. Na indeling van de teams door de TTC en aanmelding bij de KNLTB is de captain aanspreekpunt van het team. Terugtrekken uit een team of van een geheel team kan alleen na overleg met de competitieleider en de medespelers. Voor de medespelers worden de kosten bij (gedeeltelijke) terugtrekking anders: zij zijn dus belanghebbenden.

 13. Eventuele boetes voor o.a. terugtrekken van een team na aanmelding bij de KNLTB of voor niet komen opdagen bij een wedstrijd e.a. worden doorberekend aan het team. Ieder lid die zich inschrijft voor de competitie en die wordt geplaatst in een team is hoofdelijk aansprakelijk voor boetes die het team opgelegd worden.


Nieuws

-- Geen vermeldingen --

Activiteiten

Alle sportieve activiteiten die door het jaar voor en door onze leden worden georganiseerd


2.ORANGE Bergvliet clubsponsor

Vanaf 2015 is 2.Orange B.V. de nieuwe clubsponsor.

2.Orange is een onafhankelijke leverancier op het vlak van visuele- en audiovisuele communicatie- en presentatiemiddelen van A tot Z. Denkt u aan narrowcasting (planbare informatiemonitoren), vergaderruimte inrichting, spraaksystemen, videoconferencing- en streaming oplossingen en domotica invulling.

Door middel van de juiste combinatie van advies, producten, installatie en service beogen de ervaren adviseurs vanuit het kantoor te Moordrecht een lange termijn en een one-stop-shop samenwerking te bewerkstelligen.

De organisatie richt zich op het MKB en MKB+. 2.Orange bedient heel Nederland en daarbuiten vanuit het hoofdkantoor in Moordrecht (Gouwepark) waar tevens het kenniscentrum en de hypermoderne showroom is gevestigd.

De missie van 2.Orange is groot te worden door ‘klein’ te blijven. Het streven is om altijd eerste klas dienstverlening op maat te leveren. Dat realiseren zij door een gedegen inventarisatie bij de opdrachtgevers te koppelen aan onze partners die inspelen op de klantbehoeften van vandaag.

Voor meer informatie kunt u kijken op 2.Orange of bellen naar 010-8200306.Ogenblik a.u.b. ...