Baan Commissie

Het Team

GroepsfotoNaam
 Mart Blokland
Ronald Coomans
Simon Dupper
Han van Huyksloot
Marcel de Jong
Gert Kalmeijer
Edwin Koemans
Rutger Raateland
Arnoud Schröder
Wim van Velzen
Peter Versteeg
Nico Verwoerd
Johan van der Wulp

Baanonderhoud bij Bergvliet

De commissie "parkbeheer" heeft sinds enige tijd de beschikking over een tractor. Hierdoor kan het baanonderhoud sneller en efficiënter worden uitgevoerd.

Het baanonderhoud gebeurt altijd op maandagochtend.

Mocht u op maandagochtend willen spelen, hou er dan rekening mee dat u tijdelijk op een andere baan moet spelen zodra de desbetreffende baan aan de beurt is.

Bij feestdagen zoals tweede pinksterdag en tweede paasdag gebeurt het baanonderhoud op dinsdagochtend.

Parkbeheer dankt u bij voorbaat voor uw medewerking

Schade

Bij geconstateerde schade aan gebouw / baanmateriaal s.v.p. direct melden bij
Teus den Braber

tel: 06 - 24 70 44 60

 


 Vragen?    NEEM CONTACT OP !


 


Nieuws

28-05-2018

Najaarscompetitie

De KNLTB heeft de speeldata en mogelijkheden voor de najaarscompetitie bekend gemaakt. Inschrijven is weer mogelijk en kan tot 23 juni. Alle informatie vind je op deze pagina.

23-05-2018

Parkcompetitie nadert ontknoping

Na de zesde speeldag maken Robin Harkema en Frarie van Vliet grote kans op de eindoverwinning. Maar er zijn een aantal gevaarlijke achtervolgers.

Bij de dames strijden Bea Snel en Marloes Boere om de overwinning. Ook hier zijn er gevaarlijke outsiders.

De stand na de zesde speelronde.

17-05-2018

Stand parkcompetitie na 5 speelronden

Nog twee speeldagen en dan zit de parkcompetitie er weer op. Over de winnaars valt nog weinig te zeggen. Zowel bij de dames als bij de heren zijn er nog volop kanshebbers. De volledige lijst vindt u hier.

06-05-2018

Tussenstand parkcompetitie

Komende woensdag is het vrijspelen, trainen, recreatief tennissen want de parkcompetitie ligt voor één week stil i.v.m. de meivakantie. De tussenstand is uiteraard te raadplegen op deze pagina. Vanaf woensdag 16 mei gaan we weer verder.

Activiteiten

Alle sportieve activiteiten die door het jaar voor en door onze leden worden georganiseerd


2.ORANGE Bergvliet clubsponsor

Vanaf 2015 is 2.Orange B.V. de nieuwe clubsponsor.

2.Orange is een onafhankelijke leverancier op het vlak van visuele- en audiovisuele communicatie- en presentatiemiddelen van A tot Z. Denkt u aan narrowcasting (planbare informatiemonitoren), vergaderruimte inrichting, spraaksystemen, videoconferencing- en streaming oplossingen en domotica invulling.

Door middel van de juiste combinatie van advies, producten, installatie en service beogen de ervaren adviseurs vanuit het kantoor te Moordrecht een lange termijn en een one-stop-shop samenwerking te bewerkstelligen.

De organisatie richt zich op het MKB en MKB+. 2.Orange bedient heel Nederland en daarbuiten vanuit het hoofdkantoor in Moordrecht (Gouwepark) waar tevens het kenniscentrum en de hypermoderne showroom is gevestigd.

De missie van 2.Orange is groot te worden door ‘klein’ te blijven. Het streven is om altijd eerste klas dienstverlening op maat te leveren. Dat realiseren zij door een gedegen inventarisatie bij de opdrachtgevers te koppelen aan onze partners die inspelen op de klantbehoeften van vandaag.

Voor meer informatie kunt u kijken op 2.Orange of bellen naar 010-8200306.Ogenblik a.u.b. ...