2.Orange Open Toernooi 2017


De voorbereiding van het 2Orange Open Toernooi is in volle gang, en het belooft weer een prachtig toernooi te worden. Ook dit jaar wordt het toernooi georganiseerd in samenwerking met onze hoofdsponsor:  

 


Het open toernooi is gepland van zaterdag 5 augustus t/m 13 augustus.


Schema's 2Orange Open

 2Orange Open Kwalificatietoernooi

Omdat vorig jaar veel deelnemers in de categorie 8&9 zich hadden opgegeven en werden uitgeloot vanwege het grote aantal inschrijvingen, heeft de wedstrijdorganisatie besloten om dit jaar, in de week voorafgaand aan het 2Orange Open toernooi, een officieel KNLTB toernooi te organiseren voor deze categorie, waarbij de finalisten worden uitgenodigd om mee te doen aan het 2Orange Open Toernooi in de categorie 7.


Het kwalificatie toernooi is gepland van maandag 31 juli t/m zondag 6 augustus.


Schema's Kwalificatietoernooi

 Onze speciale toernooisite:

 

 

2Orange Open 2017

 

 


Nieuws

-- Geen vermeldingen --

Activiteiten

Alle sportieve activiteiten die door het jaar voor en door onze leden worden georganiseerd


2.ORANGE Bergvliet clubsponsor

Vanaf 2015 is 2.Orange B.V. de nieuwe clubsponsor.

2.Orange is een onafhankelijke leverancier op het vlak van visuele- en audiovisuele communicatie- en presentatiemiddelen van A tot Z. Denkt u aan narrowcasting (planbare informatiemonitoren), vergaderruimte inrichting, spraaksystemen, videoconferencing- en streaming oplossingen en domotica invulling.

Door middel van de juiste combinatie van advies, producten, installatie en service beogen de ervaren adviseurs vanuit het kantoor te Moordrecht een lange termijn en een one-stop-shop samenwerking te bewerkstelligen.

De organisatie richt zich op het MKB en MKB+. 2.Orange bedient heel Nederland en daarbuiten vanuit het hoofdkantoor in Moordrecht (Gouwepark) waar tevens het kenniscentrum en de hypermoderne showroom is gevestigd.

De missie van 2.Orange is groot te worden door ‘klein’ te blijven. Het streven is om altijd eerste klas dienstverlening op maat te leveren. Dat realiseren zij door een gedegen inventarisatie bij de opdrachtgevers te koppelen aan onze partners die inspelen op de klantbehoeften van vandaag.

Voor meer informatie kunt u kijken op 2.Orange of bellen naar 010-8200306.Ogenblik a.u.b. ...