Bar Commissie

Het Team

GroepsfotoNaam
 Marloes Boere
Babs Kovacsevits
Ans v/d Meer
Loes Scheepers
Wim van Velzen
Jan Verkaik
Nancy Versteeg
 

Resultaat een gezellig terras

U bent lid van een tennisclub, waarbinnen gezelligheid een belangrijke rol speelt. Dat geldt niet alleen op de baan, maar ook in het clubhuis en op het nieuw aangelegde terras van onze club. Een clubhuis waar u na een gespeelde partij, moegestreden onder het genot van een glaasje, kunt nakeuvelen over de gemaakte fouten, de fantastische ballen die u heeft geslagen, dat het vandaag niet lukte en dat u normaliter beter speelt.

Zoals alle zaken binnen Bergvliet wordt het clubhuis beheerd door vrijwilligers; leden van de club die een deel van hun vrije tijd opofferen voor hun tennisvereniging. De Barcommissie regelt alle zaken rondom het clubhuis zoals bemanning en bevoorrading.
Een gezellige bar is alleen met en door u mogelijk.

 Vragen?    NEEM CONTACT OP !


 


Nieuws

-- Geen vermeldingen --

Activiteiten

Alle sportieve activiteiten die door het jaar voor en door onze leden worden georganiseerd


2.ORANGE Bergvliet clubsponsor

Vanaf 2015 is 2.Orange B.V. de nieuwe clubsponsor.

2.Orange is een onafhankelijke leverancier op het vlak van visuele- en audiovisuele communicatie- en presentatiemiddelen van A tot Z. Denkt u aan narrowcasting (planbare informatiemonitoren), vergaderruimte inrichting, spraaksystemen, videoconferencing- en streaming oplossingen en domotica invulling.

Door middel van de juiste combinatie van advies, producten, installatie en service beogen de ervaren adviseurs vanuit het kantoor te Moordrecht een lange termijn en een one-stop-shop samenwerking te bewerkstelligen.

De organisatie richt zich op het MKB en MKB+. 2.Orange bedient heel Nederland en daarbuiten vanuit het hoofdkantoor in Moordrecht (Gouwepark) waar tevens het kenniscentrum en de hypermoderne showroom is gevestigd.

De missie van 2.Orange is groot te worden door ‘klein’ te blijven. Het streven is om altijd eerste klas dienstverlening op maat te leveren. Dat realiseren zij door een gedegen inventarisatie bij de opdrachtgevers te koppelen aan onze partners die inspelen op de klantbehoeften van vandaag.

Voor meer informatie kunt u kijken op 2.Orange of bellen naar 010-8200306.Ogenblik a.u.b. ...